circle of life

Over mij

doula. oervrouw. womb keeper.

Sammie

"Zorgen voor anderen stroomt door mijn bloed."

Sammie (1990) geboren en getogen in Utrecht. Liefhebber van natuurlijk en cyclisch leven. Introvert. Gek op pure chocola. Slow living -> Projector. Houdt van verbinden. Spiritueel. Laadt op van lezen, schrijven en reizen. Manifesteert een zelfvoorzienend huisje met moestuin. Staat het allerliefst in de keuken. Creatief. Kruidenheksje. Doet boodschappen op de boerenmarkt. Een eeuwige dromer. Intuitief.

Mijn levenspad

Sinds kleins af aan raakte ik eigenlijk al al gefascineerd door geboorte. Met veel bewondering keek ik naar de bevallingsprogramma’s op tv en toen mijn broertje toen plots met 32 weken en 1290 gram geboren werd en ons leven behoorlijk op z’n kop kwam te staan, werd er denk ik onbewust een doula in mij geboren.

Als jonge vrouw ben ik dan ook lang zoekende geweest naar een aansluiting, een opleiding tot kraamverzorgende maakte ik niet af en na een lange zoektocht met verschillende afslagen kwam ik toch altijd weer terug bij geboorte. 

In mijn vrije tijd verslond ik boeken, vulde ik Pinterestborden met postpartum en geboorte hacks, leerde ik steeds meer over de werking van kruiden, voeding en hormonen. Tot ik, fast forward, in 2019 iets las over ‘’de doula’’ en ik niet meer kon stoppen met lezen. Mijn hart maakte een sprongetje en ik wist: dit is het.

Wat zijn

Mi vitae duis vel consequat netus condimentum hendrerit malesuada netus ornare urna.

Jouw

Dolor pretium duis sit turpis congue sed tortor molestie condimentum adipiscing.

Kernwaarden

Pulvinar lectus viverra sit donec eget faucibus tristique dui velit consequat.

Video afspelen
Kinderen
0
Blije moeders
0 +
Offers
0 +
Jaar ervaring
0
Scroll naar boven